Roofing platte daken in Hove

Plaatsing van plat dak te Hove met roofing of epdm van Resitrix voor nieuwbouw, renovatie, woninguitbreiding

EdB DAKWERKEN plaatst uw plat dak te Hove met roofing of epdm. Voor epdm werken we met het kwaliteitsmerk Resitrix, goed voor 50 jaar ver. De kwaliteiten van een goed plat dak zetten we even op een rij.

  • Zowel roofing als epdm dakbedekking voor platte daken garanderen een volledige waterdichtheid op voorwaarde dat ze vakkundig geplaatst zijn.
  • Dankzij de dubbele wapening heeft roofing een hoge mechanische weerstand. De toevoeging van kunststofpolymeren maakt het product elastisch en daardoor scheur- en krimpvrij. In die zin kan het 30 tot 40 jaar meegaan.
  • Epdm heeft ivm roofing een nog hogere elasticiteit, een betere uv-bescherming en dus een langere levensduur tot wel 50 jaar indien correct geplaatst. Op technisch vlak betekent dit onder meer: geen plooien, blazen of luchtbellen, geen loskomende hoeken en zorgvuldige afwerking van tapgaten, doorvoeren en opstanden. Daarnaast vinden we de esthetiek even belangrijk waarbij mooie, strakke randafwerking met elegante dakrandprofielen het meest in het oog springen.
  • Roofing en epdm zijn beide op alle ondergronden toepasbaar: op hout, beton of op isolatiemateriaal (zie volgende). Voor een nieuwbouw wordt voorafgaand een onderlaag als dampscherm gebrand of gekleefd; bij vernieuwbouw kan de bestaande laag meestal als dampscherm dienen.
  • Roofing en epdm zijn dus gemakkelijk combineerbaar met dakisolatie en kunnen simpelweg aan de isolatielaag gehecht worden.
  • Beide dakbedekkingen zijn gemakkelijk herstel- of In geval van lekkages worden herstellingen best snel uitgevoerd om verdere constructie- en waterschade te voorkomen.
  • Roofing en epdm zijn geschikt voor groendaken (zie gelijknamige pagina).
  • Roofing en EPDM dragen bij tot het milieu en uw gezondheid: het is volledig te recycleren en niet-toxisch.
  • Tenslotte zit roofing gunstiger in prijs dan epdm, maar heeft epdm dus een langere levensduur.
Contacteer ons nu
EdB Dakwerken | ☎ 03 454 10 97 ✅Dakwerker in regio Antwerpen: plat dak, gevelbekleding
EdB Dakwerken | ☎ 03 454 10 97 ✅Dakwerker in regio Antwerpen: plat dak, gevelbekleding

Een aantal van onze realisaties

Onze troeven

Efficiënte organisatie

Werf per werf worden systematisch afgewerkt met de ganse equipe van 8 man: daardoor gaat het nogal vooruit en is de overlast voor u en de buren tot een minimum beperkt.
EdB Dakwerken | ☎ 03 454 10 97 ✅Dakwerker in regio Antwerpen: plat dak, gevelbekleding
EdB Dakwerken | ☎ 03 454 10 97 ✅Dakwerker in regio Antwerpen: plat dak, gevelbekleding

Ervaren personeel

Elke dag opnieuw kunnen we rekenen op medewerkers die één voor één goed geschoold en ervaren zijn en zich keer op keer gezamelijk inzetten voor een perfect en mooi resultaat.

Uitmuntend materiaal

De materialen die we bij elke klant gebruiken zijn van de allerbekendste merken waar we tot op heden nul klachten over hebben binnenkregen.
EdB Dakwerken | ☎ 03 454 10 97 ✅Dakwerker in regio Antwerpen: plat dak, gevelbekleding

Alle dakwerken en gevelbekleding in:

Boechout ° Mortsel ° Hove ° Edegem ° Wilrijk ° Berchem ° Deurne ° Wommelgem ° Ranst ° Lint ° Borsbeek ° Wijnegem ° Schoten ° Schilde ° Kontich ° Lier ° Aartselaar ° Boom ° Duffel ° Sint-Katelijne-Waver ° Putte ° Antwerpen

Actief in eigen streek

We nemen zowel grote als kleinere opdrachten aan in eigen streek. Dit is kostenbesparend en garandeert een vlekkeloze service en na-service.

Wat onze klanten vertellen over EdB Dakwerken