Isolatiewerken

Dak- & muurisolatie vakkundig geplaatst en volgens de normen

 

Afzonderlijk, of in combinatie met werken aan uw dak, plat dak of gevel, doen we alle isolatiewerken voor verbouwings- en nieuwbouwopdrachten van particuliere klanten in de driehoek Antwerpen, Mechelen, Herentals.

 

Dakisolatie: van toepassing op zowel hellende als platte daken in aangepast materiaal en volgens de normen: we hechten alle belang aan een correcte plaatsing (tot in de kleinste hoekjes en kantjes), zorgvuldige afdichting van de naden; we creëren een ventilatiezone en plaatsen een dampscherm. Zadeldaken worden geïsoleerd met isolatiedekens uit rotswol of glaswol. De minimale R-waarden kunnen we voor u berekenen, mede in functie van regelgeving en subsidievoorwaarden. Dakisolatie biedt hier en daar de opportuniteit om tegelijkertijd de zolder in te richten tot extra leef-, slaap-, bureau- of hobbyruimte.                    

 

Voor platte daken zijn isolatieplaten aangewezen. Daarbij zijn opnieuw isolatiewaarde en eventueel ook vereiste druksterkte te bepalen.

 

Gevelisolatie of muurisolatie: niet alle panden beschikken over een spouwmuur (holle ruimte tussen buiten- en binnenblad of -muur). Bij renovatiewerken kan, naargelang de mogelijkheden die er voorhanden zijn, of langs de buitenkant, of langs de binnenkant isolatie worden aangebracht en daarna bekleed.

 

De onmiskenbare voordelen van dak- & muurisolatie zijn:

  • Directe en substantiële besparing op de verwarmingsfactuur: in veel gevallen is de investering al na enkele jaren terugverdiend.
  • Bovendien realiseert u een directe meerwaarde op het onroerend goed.
  • Bij zomerweer blijven woning of kantoor lekker fris.
  • Isolatie heeft zowel thermische als akoestische effecten en werkt dus ook geluidswerend.
  • Isolatiematerialen van goede kwaliteit zijn quasi onbrandbaar.
  • Afdoend isoleren betekent tenslotte bijdragen aan een beter milieu.
Contacteer ons nu

Een aantal van onze realisaties

Onze troeven

Efficiënte organisatie

Werf per werf worden systematisch afgewerkt met de ganse equipe van 7 man, zo kunnen we snel te werk gaan en beperken we voor u & de buren de overlast
EPDM - Roofing

Ervaren personeel

Wij kunnen elke dag opnieuw rekenen op medewerkers die één voor één ervaren zijn en zorgvuldig werk leveren

Uitmuntend materiaal

De materialen die we voor elke klant gebruiken zijn van de gekende merken en waar we geen enkele klacht over ontvangen hebben. Doordat we daartoe uitgerust zijn, nemen we ook grote opdrachten aan
Dakwerken

Actief in eigen streek

We werken uitsluitend in eigen streek (driehoek Antwerpen – Mechelen – Herentals). Dit is kostenbesparend en zorgt voor een vlekkeloze service en na-service

Wat onze klanten vertellen over EdB Dakwerken