Roofing platte daken

Vervangen van asfaltdaken & voor woonuitbreidingen met plat dak

 

  • Bitumen daken garanderen volledige waterdichtheid op voorwaarde dat ze zoals hierboven aangegeven vakkundig geplaatst zijn.
  • Dankzij de dubbele wapening heeft roofing een hoge mechanische weerstand. De toevoeging van kunststofpolymeren maakt het product elastisch en daardoor scheur- en krimpvrij. In die zin kan het 30 tot 40 jaar meegaan.
  • Het is op velerlei ondergronden toepasbaar: op hout, beton of op isolatiemateriaal (zie volgende). Voor een nieuwbouw wordt voorafgaand een onderlaag als dampscherm gebrand of gekleefd; bij vernieuwbouw kan de bestaande laag meestal als dampscherm dienen.
  • Roofing is dus gemakkelijk combineerbaar met dakisolatie: bij toepassing van isolatie aan de buitenzijde kan het simpelweg aan de isolatielaag gehecht worden.
  • Deze dakbedekking is gemakkelijk herstel- of vervangbaar. Ingeval van lekkages worden herstellingen best snel uitgevoerd om verdere constructie- en waterschade te voorkomen.
  • Is ook geschikt voor Groendaken (zie gelijknamige pagina).
  • Het product draagt bij tot het milieu en uw gezondheid: het is volledig te recycleren en niet-toxisch.
  • Tenslotte zit roofing gunstig in prijs.

Contacteer ons nu

Een aantal van onze realisaties

Onze troeven

Efficiënte organisatie

Werf per werf worden systematisch afgewerkt met de ganse equipe van 7 man, zo kunnen we snel te werk gaan en beperken we voor u & de buren de overlast
EPDM - Roofing

Ervaren personeel

Wij kunnen elke dag opnieuw rekenen op medewerkers die één voor één ervaren zijn en zorgvuldig werk leveren

Uitmuntend materiaal

De materialen die we voor elke klant gebruiken zijn van de gekende merken en waar we geen enkele klacht over ontvangen hebben. Doordat we daartoe uitgerust zijn, nemen we ook grote opdrachten aan
Dakwerken

Actief in eigen streek

We werken uitsluitend in eigen streek (driehoek Antwerpen – Mechelen – Herentals). Dit is kostenbesparend en zorgt voor een vlekkeloze service en na-service

Wat onze klanten vertellen over EdB Dakwerken